Groepsles Tinnitus Adem Therapie in Arnhem vanaf september

Tinnitus Adem Therapie 3x in Arnhem v.a september 2024

Een nieuwe 3x Intensieve Tinnitus Adem Training in groepsverband in Arnhem start september.

data: zaterdagen vanaf september 2024  Lokatie: De Vliegende Olifant. De Wetstraat 24 Arnhem.

kosten: €275,-   Tijdstip: van 19.00 tot 22.00 uur. Bij aanmelden betaal je een inschrijfgeld van € 50,-. Dit is helaas niet retourneerbaar ivm het huren van de ruimte. Het resterende bedrag van € 225,- kan je 2 weken voordat de cursus begint betalen. Bij gelijktijdige aanmelding van 2 personen krijgen beide € 25,- korting. (Aanmelding met 3 personen geeft recht op € 50,-  per persoon. Alleen bij gelijktijdig aanmelden.)

De Tinnitus Adem Therapie (TAT) is een serie oefeningen gebaseerd op onder andere:

  • mindfullness
  • bio-energetica en
  • taoïstische genezingsoefeningen (TCM en Qigong))
  • ontspannende ademoefeningen

Het meedoen aan een groep geeft je de mogelijkheid om de werking van de Tinnitus Adem Therapie te ervaren. Binnen de weken dat je meedoet oefen je thuis ELKE DAG minimaal 30 minuten. Het effect van de Tinnitus Adem Therapie kan je zelf in de hand nemen door dit echt consequent te doen. In die maanden zal je waarschijnlijk niet je tinnitus volledig kwijtraken. Je kunt wel merken wat het effect is op je kwaal van een verminderde druk in je hoofd, een rustigere geest, een beter slaappatroon en je leert een aantal oefeningen die je in gevallen van heftige tinnitus kunt gebruiken om het beter onder controle te krijgen.

Aanmelden: stuur een mail naar . Vermeld daarbij: GROEP TAT III 2024-

Middag-groepslessen: start september in De Vliegende Olifant

De lessen zijn van 13.30 tot 16.30 uur

kosten: €275,- Bij aanmelden betaal je een inschrijfgeld van €50,-. Dit is helaas niet retourneerbaar ivm het huren van de ruimte. Het resterende bedrag van €250,- kan je 2 weken voordat de cursus begint betalen. Bij gelijktijdige aanmelding van 2 personen krijgen beid €25,- korting. Vermeld bij betaling: TAT 2024 III

Korting van € 25,- bij aanmelden EN betalen vóór 15 augustus

https://tinnitusademtherapie.nl/intensieve-tinnitus-adem-training-tat/

DE TAT TRAININGSDAGEN GEVEN JE DE MOGELIJKHEID OM HET TAT SYSTEEM GOED TE LEREN KENNEN EN TE ERVAREN HET JE KAN HELPEN. TEVENS VOOR IEDEREEN DIE ZELFSTANDIG MET HET BOEK WERKT EN PERSOONLIJKE FEEDBACK KAN GEBRUIKEN
Alle TAT lessen en workshops zijn ook te volgen naast andere Tinnitus-behandelingen zoals TRT. TAT bekijkt je tinnitus niet alleen maar uit fysiologisch oogpunt maar gaat ervan uit dat je lichaam en geest één geheel zijn. De kracht van de mind wordt effectief ingezet om grote ontspanning te bereiken. Er wordt tevens gewerkt aan het optimaliseren van je energiesysteem.


Wat brengen de TAT-trainingen je?

In deze training(en)  kan je ervaren of de Tinnitus Adem Therapie bij je past. Daarna kun je eventueel deelnemen aan een intensieve Tinnitus Adem Training, je een serie privélessen volgen of je kunt zelfstandig thuis oefenen met de oefeningen uit de introductiemiddag, eventueel met behulp van het boek “Tinnitus Ademtherapie” en de Nederlandstalige CD.

Het boek over de Tinnitus Ademtherapie en de CD zijn ook op deze dagen verkrijgbaar. Na een inleiding van 30 minuten gaan we aan het werk met een groot aantal TAT oefeningen. Je kunt daarna thuis verder oefenen. Daar ben je gemiddeld 20 minuten per dag aan kwijt.  Er wordt geen muziek gebruikt bij het oefenen om personen met hyperacusis zo min mogelijk te belasten. Graag aanmelden via het mailadres op de website.

Kijk ook op workshops: https://tinnitusademtherapie.nl/tinnitus-adem-therapie-workshops/

NB: Bij afmelden vanaf 3 maanden van te voren ontvangt u het hele bedrag terug. Afmelden binnen 2 maanden: 75 % retour. Binnen 6 weken het halve bedrag retour. Binnen 1 maand:  25% retour.

Al deze workshops zijn ook geschikt ter ondersteuning van privéles TAT of een andere tinnitus therapie zoals TRT.

gehoorbotjes in verhouding tot een lucifer

Hierboven ziet u uw gehoorbeentjes, hamer, aambeeld en stijgbeugel naast 2 lucifers.Kijk hoe wonderbaarlijk mooi, maar ook kwetsbaar deze kleine kunststukjes zijn gemaakt door de natuur.